CD’s

Geert speelde mee met verschillende nummers op de CD “Feels like Home” van Herma Bosveld & The Cactus Session All Stars (Live @ Café De Cactus). Deze CD was na uitkomen bijna onmiddellijk uitverkocht, maar wellicht komt er een tweede druk? Absoluut verzamelobject.
feels like home CD

De band sundive bracht de CD ‘Sundive One (Live)’ uit. Deze cd werd in 2006 opgenomen in het Lambooyhuis in Hengelo. Welkom in de onconventionele en ietwat vervreemdende wereld van Sundive. Deze CD is te koop voor € 12,50 ex verzendkosten.
Sundive One CD

Als Captain Krimson produceerde hij een cd met liedjes over zijn lelijke eend, de reizen die hij ermee maakte en de mensen die hij ontmoette tijdens die reizen. Via verschillende muziekstijlen maakt u kennis met “the H-Van-Man”, de onvriendelijke Duitse Douane, de geneugten van de 2cv-raids en treffens en de gruwelijke boodschap dat zijn moeder haar lelijke eend verkocht. Deze CD is helaas niet meer te koop voor € 9,95 ex verzendkosten. Neem even contact op als je belangstelling hebt.2cvcdklein