Referenties

“Werken met Geert tijdens een workshop staat garant voor leren in een veilige omgeving en met diverse speelse werkvormen uit je comfortzone komen.
Hij geeft feedback waar je wat mee kan en weet je op je gemak te stellen. “Iedereen kan zingen!” en “als jij het zelf gelooft, gelooft het publiek het ook”. Het zijn waardevolle opmerkingen die in combinatie met zijn geweldige muzikale begeleiding voor een top workshop zorgen. Echte aanrader!
Tijdens onze eerste voorstelling heeft Geert ons super begeleid. Mooie improvisatie stukken werkte ondersteunend voor ons spel en maakte het geheel heel sfeervol.
We zijn steeds weer onder de indruk van zijn snelheid van improviseren en wat hij allemaal uit de piano tovert. Met Geert erbij is het helemaal af!”
Improvisatietheatergroep De Kapstok

“Het is erg fijn werken met Geert. Hij is altijd zeer betrokken bij ons spel op het podium en weet met zijn muzikaliteit de scènes nog boeiender te maken! Ieder keer is het weer genieten!”
Harry Heijblok. www.heijbloktheater.nl

“Maybe the best improvisational theater pianist in The Netherlands. Geert has an incredible sixth sense for what the scene needs and can supply it immediately. His music paints the scene and makes it instantly deeper and richer.”
Rod Ben Zeev.

“Als acteur is het heel fijn om met Geert samen te werken in improvisatietheater.
Geert voelt goed aan wat voor pianospel nodig is in een improvisatie. Hij zorgt ervoor dat wij als acteurs nog meer de juiste toon pakken die nodig is voor de scène en door zijn spel krijgen de improvisaties de nodige cachet en sfeer.
Hij maakt het spelen en zingen voor mij gemakkelijk want ik weet als Geert achter de piano zit komt het altijd goed. Het is ook fijn samen te werken met Geert omdat hij zo veel betrokkenheid toont voor tijdens en na onze optredens.
Warme groet,
 Greet Vos.”

“Al enige jaren werk ik graag met pianist Geert Meuffels samen. Hij is uiterst betrouwbaar, heeft een goed gevoel voor sfeer en is een fantastische pianist! En elke keer weet hij me te verrassen met zijn heerlijke gevoel voor humor!”
Johan Koeleman van Theaterbedrijf  De Plankenkeet

Jetske Zijlstra schrijft over Geert: “Eigenzinnig en humoristisch. Weet altijd weer een verrassende kwinkslag te leggen en zorgt voor roering in de tent”.

“Geert speelt virtuoos in elke stijl. Hij blijft na al die jaren trouwe metgezel steeds zoeken naar nieuwe stijlen. De beste groove, het juiste schema. En met vertrouwde grapjes en toch steeds weer verrassend. Onmisbaar die man.”
Spijker en hamer bedrijfstheater.

“Geert heeft ons bij diverse theatersport voorstellingen in de Plaza Futura en ook op lokatie ondersteund. In de voorstelling gaat zijn hele register open. Van geniale geluidjes tot liedjes die aansluiten daar waar de scene er om vraagt.
Hij springt nog net niet op het podium om zelf mee te spelen, maar hij is actief bij het spel betrokken.”
Groeten, Edo Koevoet van theatersportgroep Dulcinea uit Eindhoven.

“Met Geert als pianist heb je als theatersportteam altijd een vijfde speler die muzikaal reageert, inspireert en soms zelfs op het podium zelf input komt leveren. Improvisatie pur sang!”
D.O.M. Theatersport.

“De scènes worden muzikaal ondersteund door Geert Meuffels, onze vaste pianist.Hij voorziet iedere scène van sfeer en is een absolute kei in improviseren op de piano.”
Kunst en Vliegwerk uit Arnhem.

“Zondag kwam Geert in zijn Citroën helemaal naar Utrecht om ons café-theatersport experiment te ondersteunen. Het was een groot succes, dankzij muzikale ondersteuning variërend van middeleeuwse clavecimbel tot bombastische musical. Toen Geert zelf nog het podium op sprong om een scènes als spelers te ondersteunen was het improvisatiefeest compleet.Bedankt en graag tot ziens!”
Groet, Erik Kreupeling, D.O.M Theatersport.

“Supermooi spel afgelopen zaterdag zeg, wow! Ik heb ervan genoten. Een hele mooie begeleiding en aanvulling van het theatersport. 
Tot het volgende genoegen.”
Theatersportvereniging Afslag Oost

“Geert heeft in mijn beginnerscursus theatersport een avond gewerkt met de deelnemers. In het begin van de avond was iedereen terughoudend. Bezorgd dat ze niet konden zingen. Aan het eind van de avond stonden alle deelnemers dansend en zingend rond de piano. Door de wijze waarop Geert je in alle rust weet te begeleiden, en in kleine stapjes weet uit te dagen, ontdek je de lol in het zingen, en zing je al snel de sterren van de hemel.”
Jacqueline Evenblij www.schuimtheater.nl

“De afgelopen tijd het ik een aantal keren met Geert gewerkt.  Ik leer niet alleen hoe ik beter kan zingen maar ook leer ik te vertrouwen op mijn kunnen. 
Ik zie uit naar een volgende keer.
”
Annelies Ibes “I&T coachen trainen acteren”

“Super-avondje was dat weer, afgelopen woensdag. Heerlijk gespeeld en gezongen onder jouw inspirerende begeleiding! Je leuke, zinnige commentaren en aanwijzingen maakten er een hele leerzame, geconcentreerde, maar ook heel ontspannen avond van. Thanxs!”
Dieneke Scholten, Gehaktdag/Op Afroep